Foto Roland van Gils

We zijn allemaal mens en hebben daarom ook allemaal onze eigen eigenaardigheden. Dat maakt ons uniek en bijzonder. Soms snappen we niet waarom we iets doen, of juist niet doen. En daar kun je last van krijgen. Bijvoorbeeld een gevoel van “is dit het nu”? Of opgebrand zijn en erger nog, een burn-out krijgen. Alles is terug te voeren naar hoe we zijn opgegroeid, hoe we zijn ingeprent. We zijn ons er niet bewust van wat we onderweg door het leven allemaal hebben opgeslagen maar hebben daaraan wel allerlei overtuigingen overgehouden. En onbewust gebruiken we deze bij alles wat we doen.
Pas wanneer jij weet wat je onbewuste overtuigingen zijn, kun je sturing geven aan je leven en zelf antwoord geven op je levensvragen. En dat geeft een geweldig gevoel. Juist omdat die overtuigingen van jou zijn en ze zo vanzelfsprekend voor je zijn, kun je ze niet zelf vinden. Je hebt iemand nodig die jou helpt ze te vinden en ze te er- en herkennen. En ermee leren om te gaan. Want het gaat er niet om dat je je gedrag moet veranderen. Dat is iets wat maar heel even werkt en voor je het weet doe je weer dat wat je altijd doet (en waardoor je je niet prettig meer voelt). Het gaat erom dat je weet hoe je in elkaar zit, waarom je reageert zoals je reageert en hoe je dit zo goed mogelijk gaat gebruiken. En als je dat door hebt, dan ben en kan je helemaal jezelf zijn.

Ik kan je hiermee helpen omdat ik spreek vanuit kennis en ervaring. Pas op latere leeftijd ontdekte ik dat, na vele jaren niet echt naar mijn zin te hebben gewerkt bij een financiele instelling. Ik heb toen het roer compleet omgegooid; ik wilde gaan doen wat ik het liefste deed en waar mijn talent werkelijk lag!
Inmiddels ben ik alweer acht jaar werkzaam in mijn eigen bedrijven. Met SuccessieInBedrijf begeleid en help ik mensen tijdens hun werkzame leven om bewuster met hun energie en passie om te gaan en zodoende het beste uit henzelf te halen. Wil je meer weten? Bel me! Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.