Het Successie Ontzorg Pakket

Hebt u  al goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar?  Wij wel!

Speciaal voor u en uw bedrijf hebben wij het Successie Ontzorg Pakket ontwikkeld.

Wij hebben een compleet pakket aan dienstverlening voor uw bedrijf van start tot de overdracht.  De onderdelen kunt u naar eigen wens en behoefte combineren.

SuccessieToets: een financiële, fiscale- en juridische  inventarisatie van uw bedrijfs- en privévermogen (o.a. testament/geen testament, huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen, verzekeringen, Vofakte of maatschapsakte, statuten BV; hypotheek, pensioen, levensverzekeringen) en toets op actualiteit en gewenste situatie bij leven en overlijden.

SuccessiePlan: een noodplan voor overlijden waarin alle financiële, fiscale en juridische aspecten van uw privé- en bedrijfssituatie in kaart worden gebracht en worden aangepast aan uw situatie en wensen.

SuccessieSchema: een beschrijving/planning van het (toekomstige) bedrijfsoverdrachtsproces; een stappenplan dat u vanaf nu kunt volgen om uw bedrijf in perfecte conditie te krijgen en te houden.

SuccessieMonitor: een onderhoudspakket met daarin verschillende ondersteunende diensten, zoals: bewustwordingstraject, persoonlijke en/of personeelsbegeleiding, een attentieservice bij veranderende wetgeving of andere zaken die van invloed kunnen zijn op uw bedrijf, vraagbaak en sparringpartner.

Om u  kennis te laten maken met ons, ons bedrijf en onze dienstverlening hebben wij een mooi aanbod voor u:

wij bieden u de SuccessieToets gratis aan !  

Wilt u hiervan gebruik maken? Vult u dan het contactformulier

op onze website in en vermeld daarbij SuccessieToets.

Of belt u ons op nummer 0495-624610 of 06-22870521

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.