Het SuccessiePlan; niet zomaar een product, maar een ervaring die bijblijft en blijft…. voor later ook wanneer u er niet meer bent!

Het SuccessiePlan van SuccessieinBedrijf

Hebt u er wel eens bij stilgestaan wat er met uw bedrijf gebeurt wanneer u er niet meer bent? Het is nu niet een onderwerp om direct enthousiast mee aan de slag te gaan, maar een plotseling overlijden kan de continuïteit van uw bedrijf in gevaar brengen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het opstellen van een noodplan in geval van overlijden voor familiebedrijven.

Successie in Bedrijf heeft een product ontwikkeld dat niet alleen dat emotioneel beladen, maar o zo belangrijke aspect van overlijden behandelt, maar tegelijkertijd ook dat van de toekomstige overdracht van uw bedrijf en vermogen; het SuccessiePlan.
U ontvangt een compleet plan waarin zowel de emotionele als financiële, juridische en fiscale aspecten, die bij een overlijden en de bedrijfsoverdracht spelen, zijn opgenomen en beschreven. Zijn er wijzigingen nodig in bijvoorbeeld testamenten of akten (huwelijkse voorwaarden, maatschap- of Vof akte of Statuten BV) dan hoeft u niet opnieuw in gesprek met de notaris of uw accountant, wij zorgen ervoor dat alle nodige wijzigingen zonder extra advieskosten worden gerealiseerd.

Het SuccessiePlan zorgt ervoor dat uw bedrijf na uw overlijden voortgezet kan worden. U, uw familie en uw bedrijf verdienen het om hierop goed voorbereid te zijn, zodat tijdsdruk geen leidende rol kan spelen. In een rouwproces kunnen belangrijke beslissingen niet worden geforceerd. Maar de continuïteit van uw bedrijf mag ook niet in gevaar komen.

Het SuccessiePlan is niet zomaar een product; het is een ervaring, die u bijblijft en die blijft…. voor later ook wanneer u er niet meer bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.