Door onze expertise kunnen wij voor u het proces van uw bedrijfsoverdracht, zowel emotioneel als financieel, fiscaal en juridisch overzien en beschrijven; u krijgt een draaiboek van uw (toekomstige) bedrijfsoverdracht! Wij maken deze voor u overzichtelijk in een schema, het SuccessieSchema. Het SuccessieSchema zorgt ervoor dat u weet waarmee u rekening moet houden bij uw bedrijfsoverdracht zodat u zo nodig alvast voorbereidingen en/of maatregelen kunt treffen. Proficiat, u bent begonnen met uw bedrijfsoverdracht! Met het SuccessieSchema houdt u overzicht gedurende het hele traject en kunt daardoor ook sneller bijsturen indien nodig.

Ook gebruiken wij het SuccessieSchema voor een kostenraming en die leggen wij vast, zodat u weet waar u aan toe bent. Wij garanderen u onze volledige inzet zonder een meerprijs in rekening te brengen als de werkzaamheden langer duren dan geschat. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat er voldoende ruimte is voor u en voor ons om samen te werken en om flexibel te werken met uw SuccessieSchema. Geremd worden door een blik op de klok en uren tellen hoort daar wat ons betreft niet meer bij.

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek en kennismaken met ons en onze werkwijze neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch (0495 – 62 46 10) of via het contactformulier op onze website.