Hoe een noodplan bij overlijden dient als blauwdruk voor een geslaagde bedrijfsopvolging.

Wat als u er niet meer bent?
Hoe een noodplan bij overlijden dient als blauwdruk voor een geslaagde bedrijfsopvolging.

Van alle kanten komt de boodschap op u af; “U kunt als ondernemer niet vroeg genoeg aan uw bedrijfsoverdracht beginnen!” En als u vindt dat u er nog (lang) niet aan toe bent kunt u zich hierbij waarschijnlijk niets voorstellen. Dat begrijpen wij volkomen!

Wij zijn het wèl eens met de boodschap. Maar niet met de manier waarop men denkt u hierbij te kunnen helpen.
Vaak wordt geprobeerd om een overdrachtsproces in zijn geheel te overzien en snel te doorlopen en wordt het ook nog vanuit de cijfermatige kant opgestart. En daar gaat de schoen wringen; u “voelt” er niets bij en schuift het voor u uit.

Met onze aanpak zorgen wij ervoor dat het proces vanuit u zelf benaderd wordt, vanuit uw gevoel, zodat het bij u gaat passen en u als vanzelf stappen gaat zetten. Die cijfers zijn natuurlijk belangrijk, maar komen daarna pas aan de beurt.
Ook al vindt u nog steeds dat u nog niet aan een bedrijfsoverdracht toe bent, dan toch kunnen wij al veel voor u betekenen. Want een bedrijfsoverdracht kan ook onverwachts moeten gebeuren. Heeft u daar al een regeling voor getroffen? Als ervaren Estate Planners maken wij een noodplan in geval van overlijden, dat tegelijk als blauwdruk én leidraad dient voor uw bedrijfsoverdracht in de toekomst.

Niet alleen de gevoelsmatige, maar ook de financiële, juridische en fiscale aspecten worden tegelijk in kaart gebracht en aangepast aan uw wensen, de actualiteit en aan elkaar. Van uw bedrijf én van uw familiesituatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.