Voortaan uw successie altijd goed geregeld, dat geeft een goed gevoel!

De SuccessieMonitor

De SuccessieMonitor bestaat uit 3 producten waarmee wij goed en objectief kunnen toetsen of uw situatie nog steeds goed is afgestemd op de huidige fiscale en juridische wetgeving en dit ook voor de toekomst waarborgen. Hierdoor bent u er altijd zeker van uw successie voor nu en toekomst goed geregeld te hebben. Met de SuccessieMonitor kiest u zelf hoeveel zekerheid u hierbij wenst. De onderstaande producten zijn namelijk als pakket en los afneembaar.

De SuccessieToets:

  • Wij inventariseren uw huidige situatie en wensen;
  • Wij toetsen dit op actualiteit: voldoen regelingen nog aan uw wensen, uw (financiële) situatie en aan de fiscale en juridische wetgeving? En zijn deze regelingen nog goed op elkaar afgestemd?
  • U krijgt een duidelijk overzicht van verbeterpunten, te behalen besparing en te ondernemen actie.

Het SuccessiePlan:

  • Wij inventariseren uw huidige situatie en wensen en werken dit uit in een SuccessiePlan;
  • Wij toetsen dit op actualiteit, zie de SuccessieToets;
  • U krijgt een uitgebreid advies met cijfermatige onderbouwing dat “panklaar” is voor degene die dit moeten uitvoeren: bijvoorbeeld voor uw notaris zodat hij alleen maar de benodigde akten hoeft op te maken en u daar de dure advies kosten bespaart en alleen de kosten voor het opmaken of wijzigen van de akten betaalt;
  • Wij begeleiden u bij de te ondernemen acties: bijvoorbeeld het inlichten van de notaris en het controleren van de akten;
  • Het SuccessiePlan is compleet ingericht om op te nemen in het SuccessieAbonnement.

Het SuccessieAbonnement:

  • Wij monitoren uw gewenste situatie voortdurend op de actualiteit van de fiscale en juridische wetgeving. Wij houden u op de hoogte en seinen u in als er iets verandert dat betrekking heeft op uw situatie. Hierdoor hoeft u niet telkens zelf, uit alle berichtgevingen, te filteren wat voor u van belang is. Dat doen wij dan voor u. Alleen wanneer er iets in uw situatie wijzigt horen wij dat graag van ú.

Het SuccesieAbonement biedt u:

Gemak: u hoeft niet jaarlijks actie te ondernemen richting uw adviseur èn

Tijdwinst: u hoeft zelf niet de berichtgeving over wetswijzigingen en nieuw regelgeving in de gaten houden èn

Geldbesparing: u hoeft niet iedere keer opnieuw te betalen voor het inventariseren en uitwerken door uw adviseur èn

Geruststelling: u hoeft geen last meer te hebben van dat stemmetje in uw achterhoofd “is het allemaal nog wel goed geregeld?”.

Contact met ons

Wij hopen dat wij u een goed beeld heb gegeven over wat wij voor u kunnen betekenen. Wij helpen u graag bij uw Estate Planning. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek en kennismaken met ons en onze werkwijze neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch: 0495-624610 of via het contactformulier op onze website: www.successieinbedrijf.nl.

SuccessieinBedrijf

Herstraat 7

6031 PG Nederweert

T: 0495-624610

E: info@successinbedrijf.nl

I: www.successieinbedrijf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.