Natuurlijk overtuigen wij u het liefst met ons werk. Maar wij kunnen ons ook voorstellen dat u vooraf graag wilt weten waarom u ons zou kiezen. Dit is wat klanten over ons zeggen:

Pieter Sonnemans van Sonnemans Loonbedrijf te Someren als reactie op het aan hem uitgebrachte SuccessiePlan:

“Ik wil aangeven hoe belangrijk het is in deze tijd om geen onverwachte teleurstellingen of nare gevolgen te hebben voor iets wat eigenlijk al veel verdriet met zich meebrengt. Je kinderen moeten gaan beslissen over zaken, waar ze eigenlijk liever geen beslissing over nemen, als ouders heb je het altijd voor hen gezorgd en voor hun gevoel voor het beste gekozen. Je moet hierin niet in te kort schieten. Je bent ook  ondernemer, hier moet je ook iets mee, en niet voor je uit schuiven wat veel mensen toch wel doen denk ik. Het ligt misschien ook wel wat gevoelig, maar het kan maar beter wel geregeld zijn. Wat ik nog vergeten was, je mag ons gerust als referentie gebruiken”.

 

Eén van onze klanten:

“Dank Annet en Roland voor de hulp en fijne ontvangst in Nederweert”.

Eén van onze klanten:

“Ben erg blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Jullie zijn erg professioneel maar wel met een menselijke kant.”

Henk van Leeuwen Timmerwerken te Susteren

“Juist door het samenvatten van wat er allemaal moet gebeuren zie ik duidelijk wat er speelt bij een bedrijfsoverdracht. Dat geeft me een houvast in deze voor mij zo complexe situatie. Ik vind het emotioneel heel eng, maar juist doordat jullie zo goed luisteren en terugkoppelen, voel ik mij ook heel erg gesteund. Dit kan iemand niet alleen! Door jullie aanpak weet ik dat het gaat lukken.”
Henk van Leeuwen, bij de bedrijfsoverdracht aan zijn zoon Patrick van Leeuwen.

“Een buitenstaander kijkt anders naar alle zaken die er spelen dan wanneer je er dagelijks middenin zit. Het leertraject dat wij met Roland en Annet zijn ingegaan is zowel voor onszelf als ons personeel erg nuttig. We moeten natuurlijk met zijn allen leren om anders met de situatie om te gaan. We hebben al heel goede stappen gemaakt. En wanneer we dreigen in te zakken dan zijn zij er meteen bij. We krijgen veel steun en omdat zij naar het geheel kijken kunnen we ook weloverwogen de juiste beslissingen nemen. Onze zoon Patrick heeft al heel veel bijgeleerd en pakt ook al veel meer zijn verantwoordelijkheid.”
Fransien van Leeuwen, bij de bedrijfsoverdracht aan haar zoon Patrick van Leeuwen.

“Jullie nemen de bedrijfsprocessen goed onder de loep en brengen deze en de problemen duidelijk in kaart. Daarna maken jullie hier een duidelijk plan van aanpak voor en blijven ook de veranderingen op de voet volgen en sturen. Ik vind de persoonlijke begeleiding erg prettig, wij kunnen jullie ook altijd bellen voor advies of jullie komen langs. De bedrijfsoverdracht wordt goed in beeld gebracht waardoor het overzichtelijk wordt en daarbij houden jullie goed rekening met de emoties die het bij een ieder teweeg brengt. Wat ik ook super vind is de begeleiding en sturing van de gesprekken met het personeel.

Een groot plus punt van jullie vind ik de persoonlijke begeleiding en training per persoon en waar nodig op maat gemaakt. Dit is ook een verschil met andere bedrijven: die brengen de processen en problemen in kaart en maken een plan van aanpak. Nadat het plan is geintroduceerd binnen de onderneming wordt iedereen vrijgelaten en na een aantal weken een nieuwe afspraak gepland hoe de vorderingen verlopen. Uit eigen ervaring hebben wij ondervonden dat dit voor ons geen goede aanpak is: na 2 weken vervalt iedereen weer in zijn oude gewoontes en verandert er eigenlijk niets. Jullie blijven betrokken en blijven bijsturen waar nodig. Verder zijn jullie ook aanwezig in de praktijk bij bijvoorbeeld vergaderingen, besprekingen, functioneringsgesprekken, sollicitatie`s, enz.”
Brenda Nauts- van Leeuwen, office manager bij Henk van Leeuwen Timmerwerken en nauw betrokken bij de bedrijfsoverdracht aan haar broer Patrick.

“Eerst inventariseren en dan kijken waar het klemt. Met het plan van Aanpak heb je een concreet iets om mee te werken en een doel om naar toe te werken. De gesprekken zijn goed, het is echt fijn dat die regelmatig gehouden worden. Het gaat mij soms niet snel genoeg, ik wil zo graag vooruit en aan de slag met alles wat jullie nog samen met ons gaan doen. Ik besef wel steeds meer dat dat niet altijd gaat. Jullie belichten die zaken waar wij normaalgesproken gewoon aan voorbij gaan; jullie nemen niets voor vanzelfsprekend aan. Het is gewoon heel belangrijk om een “buitenstaander” de zaken te laten bekijken en samenvatten”.
Patrick van Leeuwen, bedrijfsopvolger Henk van Leeuwen Timmerwerken

Fam. de M. te Banholt

“Regelmatig vroegen wij ons af of de huwelijkse voorwaarden, onze testamenten en onze verwachtingen ten aanzien van schenking en successie nog steeds voldeden aan onze wensen. De stap om deze vertrouwelijke zaken te delen is moeilijk, ook gezien negatieve ervaringen met adviseurs in het verleden. Niemand was blijkbaar in staat om een alles omvattend advies te geven. De uitleg en kennis van mevr. Van Gils waren een verademing.

De informatie die we van Annet van Gils ontvingen over Estate Planning, huwelijkse voorwaarden en het eventueel aanpassen van de testamenten, was grondig en gedegen. Binnen een heel kort tijdsbestek ontvingen we diverse voorstellen met bijbehorende rekenmodellen. Met deze informatie konden we direct naar een notaris. Vooral de persoonlijke uitleg thuis, haar grondige kennis van de materie en de duidelijke voorstellen spraken ons direct aan. We hebben nu het gevoel dat onze wensen vastliggen en dat we straks niet voor verrassingen komen te staan. Duidelijk is ook dat je deze zaken samen goed moet bespreken en in de loop van jaren moet bekijken of alles nog wel goed is geregeld. De wetgeving op dit gebied verandert nog al eens.”
H. de M. te Banholt

Familie Nooijen te Someren

“Bij de vraag aan de huisbankier om de toekomst eens onder loep te leggen wat betreft middelen en mogelijkheden voor de oude dag, is Annet bij ons overgekomen als een deskundige persoonlijkheid die na enkele gesprekken ons vertrouwen wist te winnen. Het vertrouwen dat zij op het eerste moment uitstraalde, werd later bevestigd door haar inzet, kennis en warme persoonlijkheid. Wij hopen dit contact in de toekomst voort te kunnen zetten.”
Familie Nooijen